'n Stukje geschiedenis..........................
Door: Janet Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
12 Januari 2006 | Nederland, Heerhugowaard
12 Januari 2006 - 15:25
Ronald:
HAAAAAAAAAAAAA ...... ik ben de eerste. -
12 Januari 2006 - 15:47
Greet:
Hoi Harm en Janet, Leuk dat jullie je eigen site hebben gemaakt. Hopen dat er veel te lezen valt nu en in de toekomst.
Groetjes Greet -
12 Januari 2006 - 17:07
B.Siemons:
Dat was een hele ervaring!
Om nooit meer te vergeten.
Ja janet het is een hele stap.Ik heb er een mooie tijd gehad,en ook een hele belevenis. -
12 Januari 2006 - 17:14
B.Siemons:
Sorry mijn naam vergeten.
Ook voor jouw Harm is het een hele grote stap.Maar Harm het is een schitterende ervaring.
Succes HARM-JANET.
Groetjes van Tiny- Tante Bertha. -
12 Januari 2006 - 18:11
Dolf Boerema:
Hartstikke leuk om op zo'n manier toch contact met elkaar te blijven houden. Kun je ook nog een kaartje van jullie route op de site plaatsen zodat we kunnen zien waar jullie ongeveer zijn.
Heel veel plezier en we houden contact.
vrnd grt Dolf -
14 Januari 2006 - 11:22
Hans En Joke:
We wensen jullie alvast een geweldige tijd met alles wat komen gaat.
Spreken elkaar nog eens voor jullie gaan, hopen we. -
17 Januari 2006 - 18:45
Oom Nico En Tante Henny Siemons:
Hallo Harm en Janet.
Het is voor jullie een hele uitdaging om voor een jaar naar [voor Janet 50 jaar geleden]naar Australia te gaan. Ik weet toen ik daar aan kwam ,.waren voor mij als een jongentje van 14 jaar mooie jaren,ben een maal terug geweest na 30 jaar.Hennij en ik willen ook nog eenmaal een rondreis gaan maken in Australia.Wij wachten tot dat jullie terug zijn,wij wensen jullie een fijn en een gelukkig verblijf geniet ervan vele groeten van ons GOD BLES YOU!! -
18 Januari 2006 - 12:51
Brigitte Siemons:
Ik wens jullie heel veel plezier en geniet er lekker van.Veel liefs Brigitte,Ron en Floris x