Strikje komt zo
Door: Harm Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
09 Juni 2006 | Australië, Darwin
De jacht op strikje gaat beginnen; hebben 4 opties.
Iedereen een heel prettig en vooral veilig motorweekend. We horen de reacties later wel
groetjes
09 Juni 2006 - 06:23
Ronald:
Hey Aussies..
We staan op het punt om weg te gaan richting Oost-NL ... lekker tuffen op de motor.
Wie is Tim?
Succes met het uitzoeken van de juiste "strik" en persoonlijk zou ik gaan voor de meest betrouwbare (diesel), goed besleutelbaar (dus geen Mazda met middenmotor!), een grote brandstoftank en terreinvaardig (4x4) ... maar dat is mijn mening.
Kopen jullie nog een GPS noodbaken?
Laat wat foto's van de bolide zien .... wanneer je er één heb aangeschaft.
gr
Ronald -
09 Juni 2006 - 06:39
Marjon En Jacques:
Harm, volgens mij heb je je handen al vol!! aan Janet dus hou het maar lekker bij elkaar.
Suc6 met kiezen, van een nieuwe Strik.
Marjon en Jacques
09 Juni 2006 - 09:50
Amy:
Hey hallo, Hoop wel dat het een goeie camper wordt zodat jullie niet zomaar ergens stranden!
Kuss -
09 Juni 2006 - 11:26
Bastiaan En Anja:
Jeetje wel vreemd hoor zo zonder jullie het motorweekend enfin een jaar is zo voorbij, dus zijn jullie volgend jaar weer present?! De groep met motoren zijn nu inmiddels onderweg naar Overijssel. Ik wacht tot de kinderen van schoolreisje terugkomen en ga dan met de auto er achteraan.
Ik hoop dat jullie een knusse strikje kunnen vinden.
groet,
Bastiaan en Anja
09 Juni 2006 - 18:59
Sandra:
Hoi Janet en Harm, gaat wel goed bij jullie geloof ik. Geniet er maar van. Oh, ja Frank vraagt zich af, waarom hij niet meer op de mailinglist staat. -
09 Juni 2006 - 19:51
Tiny En Tante Bertha:
Hoi in het verre Australian!
Fijn dat het aventuur nu kan beginnen.
Succes met het kopen van de camper.Groetjes Tiny en Tante Bertha -
26 Juni 2006 - 07:32
Ronald:
Ic:() -
28 Juni 2006 - 21:30
Ome Sip:
Leuk om jullie te volgen.De foto,s zijn erg mooi.
Geniet volop!! Love from Alkmaar