Vertrektijden van de globetrotters
Door: Janet & Harm Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
19 April 2006 | Nederland, Hensbroek
Ongeveer 10.30 zijn wij op Schiphol om nog het e.e.a. in orde te maken.
19 April 2006 - 14:25
Ruud En Will:
En al een beetje boel zenuwachtig???
De kriebels??? Vast wel!
Natuurlijk komen we jullie uitzwaaien. Dit willen we niet missen!
Dus nog "even"!
groetjes,
Ruud en Will -
19 April 2006 - 16:59
Amy:
Ik ga wel mee om jullie te brengen hoor ookal wou je dat niet mam. Ik ben die dag toch vrij... Dikke kusjes jullie jongste dochter. Ps komt nu wel heeeeel dichtbij he!!! -
19 April 2006 - 17:34
Ronald:
Waahaaaa .. zo snel al !!!!
Mooie vertrektijd trouwens .. tenminste niet zoals Egypte (04:00 of zo).. ;) -
19 April 2006 - 17:48
Herman En Edna:
Zelfs hier in Limburg is de spanning voelbaar! Hoe lang blijven jullie in Hong Kong? Het is daar geweldig maar niet te lang blijven hangen. Zoveel mooie dingen te koop!!Niet goed voor je. Wij blijven jullie avonturen op de voet volgen. Groetjes Herman en Edna. -
19 April 2006 - 18:14
Bastiaan En Anja:
Wat een christelijke tijd. Het wordt steeds echter. Voor dat je het weet is het zover. Wel spannend hoor voor jullie zo die laatste weken, maar volgens mij zijn jullie er al helemaal klaar voor! Geniet van jullie laatste voorbereidingen en laat jullie nog even lekker vertroetelen door jullie (schoon)moeder. -
19 April 2006 - 18:24
Hans En Joke:
Spannend!!!!!!!!!
Wat een avontuur. Goed voorbereid natuurlijk, maar toch. Geweldig! -
19 April 2006 - 19:34
Henk En Jane:
Kunnen helaas niet op Schiphol zijn maar als jullie via Antalya gaan komen we jullie uitzwaaien. Als we jullie niet meer zien heel veel plezier en tot over een jaar. Groetjes H en J -
20 April 2006 - 02:58
Arjan:
G'Day, Good luck with the final preparations and have a good one. See ya in Australia. Cheers! -
20 April 2006 - 06:53
Brigitte Siemons:
Het gaat nu wel opschieten voor jullie. Als ik dat zo allemaal lees krijg ik ook de kriebels.Ik wens jullie een heel fijn jaar toe.Je nichtje uit brabant. -
21 April 2006 - 10:24
Hennie:
Nou Zus en zwager, we zullen er zijn hoor??? spannend he!! -
23 April 2006 - 05:03
Jaap:
gelukkig zien we jullie nog een paar keer maar we zijn ook op schiphol hoor!
25 April 2006 - 18:53
Rob, Pia En Sammie:
Hallo Janet,
Gefeliciteerd met je 50ste verjaardag, we hopen dat het een leuke avond is geweest afgelopen zaterdag, helaas konden we er niet bij zijn. We zien je weer snel in Heede. -
07 Mei 2006 - 12:41
MI+:
Hallo Harm en Janet,
Jammer genoeg gooide vervoersproblemen en een druk en groeiend mormeltje roet in het eten, maar we zijn vast besloten om jullie voor 5 juni nog een knuffel te geven. We zullen jullie missen bij de motortoertochten
29 Mei 2006 - 21:38
Kees Pijnacker:
Het begint nu toch echt spannend te worden.
Groetjes Kees (en Dolly natuurlijk) -
01 Juni 2006 - 12:09
B.Siemons:
Een hele goede en fijne reis togewenst.
Zeg maar dag tegen dit kikkerlandje. doeiiiiiiiiiiii.
01 Juni 2006 - 12:10
B.Siemons:
Een hele goede en fijne reis toegewenst.
Zeg maar dag tegen dit kikkerlandje. doeiiiiiiiiiiii.