Internet by the pool
Door: Harm Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
08 Juni 2006 | Australië, Darwin
Ronald op jouw vraag een antwoord, toen ik dit zat te schrijven was het in Darwin 10:00 en toen was het bij jullie 02:32 dus wij zijn eerder aan de donderdag begonnen dan jullie in Nederland.
We hebben heerlijk geslapen in de hostel maar moeten vandaag een kamer delen met 2 andere mensen zien wel hoe dat gaat lukken. Na een heerlijk ontbijt in the sun by the pool gaan we straks op jacht naar een camper o.i.d. Zoals een schip gedoopt wordt zo was onze backpack ook met bacardi gedoopt, fles stukgevallen ohhhhhhhhhhh! Bij de bagagecontrole zeiden ze al wat stinkt het hier naar de drank. Ach het droogt wel weer! Alle diploma's doorgelopen.
08 Juni 2006 - 02:49
Arjan:
G'Day
Interessante tijdzone waaring jullie leven... Normaal 8 uur verschil met Nederland, bij jullie 7 uur en 28 minuten... Jammer van de Bacradi, probeer eens de plaatselijke rum: Bundaberg or Bundie zoals ze hier zeggen.
Cheers. -
08 Juni 2006 - 06:01
Jacques En Marjon:
Hoi Vrindjes,
Zonde van de drank, maar is daar vast ook wel te krijgen, drink niet te veel als je moet rijden want ze zullen een stuk strenger optreden dan hier in nederland.
Stuur even een mailtje kan niet op de msn komen en geen mail sturen,
groetjes
Jacques -
08 Juni 2006 - 06:12
Ronald:
En toen ze bij de bagagecontrole erachter kwamen dat jullie duikers waren ... zeiden ze zeker dat ze dranklucht bij duikers wel gewend waren .... tip voor de volgende vlucht: drank ik kunststof flessen doen! ;) -
08 Juni 2006 - 06:39
Ruud En Will:
Voordat Ruud en ik "even" naar Duitsland gaan, even reageren op jullie berichtje. Trouwens we hadden geen spijt jullie uitgezwaaid te hebben. Dit doet altijd goed!
Het blijven immers altijd emotionele momenten, die je dan wel even wilt delen!!!
Wat nu? Nu al een orgie op de kamer??? haha!!!
succes met het zoeken naar een camper!
Rij voorzichtig, ach...dit gaat lukken,zeker met Harm als instructeur!
liefs en groetjes , Ruud en Will vanuit een warm HHW (ja..het belooft hier 20 à 25 gr. te gaan worden dit a.s. weekend!!
We wachten het af! en dan...kunnen we misschien weer zwemmen in ons eigen zwembad!!
tot gauw maar weer -
08 Juni 2006 - 07:45
Bastiaan:
Shajom,
Zonde van de Bacardi, gelukkig was het geen whisky. Succes met het zoeken naar Strikje no2.
Groeten Bastiaan -
08 Juni 2006 - 08:02
Wendy:
hey hey
vraagje kom kunnen we nou msnen als er zoveel tijdsverschil is dan komen we toch nooit teglijk op msn. nou laterzzzz kus van ons -
08 Juni 2006 - 08:28
Ina En Tim:
Over drankmisbruik gesproken. Hopelijk moesten jullie de kamer delen met 2 vrijgezelle meiden van een jaar of 30...
Succes bij het zoeken naar een camper, we zijn benieuwd. -
08 Juni 2006 - 08:28
Cathy:
nou janet dan maar even zonder bacardi zondag had je genoeg gedronken.in Brisbane was het water koud zei je. janet het was daar winter.Harm dat is even wennen met slapen , daar doe ze niet zachtjes succes met het kopen van strikje 2 zoals Bastiaan zei .enjoin your day or your evening a nice sleep love je moesje -
08 Juni 2006 - 12:46
Amy:
Hey pappie en mammie,
Met zoveel contact iedere keer hebben we nauwelijks de tijd om jullie te missen. Ik spreek jullie nu nog vaker dan toen jullie hier in nederland waren!!
Naja we spreken elkaar snel!! Kuzz -
08 Juni 2006 - 20:00
Marijke & Romy:
Janet, ik hoop voor jou dat het 2 vrijgezelle mannen van rond de 30 zijn...
We nemen a.s.weekend een borrel op jullie (als de fles het overleeft!) als we met zijn allen op de camping zitten. We zullen jullie missen, vooral Janet die achterop bij Harm kaart leest...en ons af en toe veel laat side-seeën! Grapje! Veel liefs en een dikke kus... -
01 Augustus 2006 - 14:24
Maurice Schouwenaar:
hallo downunder gangers,
Zag net jullie mail via de nieuwsbrief en dacht, kom laat ik maar eens wat van me laten horen, Ik wens jullie bij deze een super goeie reis downunder en pas goed op elkaar. groetjes van maurice.