Het aftellen gaat beginnen..........
Door: Janet Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
10 April 2006 | Nederland, Hensbroek
10 April 2006 - 09:59
Toon En Greet:
Hoi Harm en Janet.
Elke keer weer een stapje dichterbij naar het GROTE avontuur. Hopen dat jullie uitgerust richting Australie kunnen gaan, nu jullie weer bij jullie (schoon) moeder wonen. (lekker verwent worden). Geniet nog van de laatste maanden hier en we horen weer van jullie.
Greetings......... -
10 April 2006 - 10:07
Amy:
Gaat nu wel erg snel hoor... Ga jullie cker missen vooral nu jullie 5 min. van mij vandaan wonen...Zie jullie wel weer verschijnen. Xjes -
10 April 2006 - 10:29
Marjon En Jacques:
Hoi Vrindjes,
Fijn hoor, we zijn nog steeds jaloers op jullie .
Janet,nog even de laatste loodjes.
Tot spoedig -
10 April 2006 - 11:10
Greetje Uit Harlingen:
Hallo Harm en Janet ,
Het schiet op voor jullie , super !!
Heel veel plezier met de voorbereidingen en doe de groetjes aan je moeder . -
10 April 2006 - 13:23
Ronald:
Een Australische landloper loopt over straat en komt een collega tegen die met een golfplaat en een grote kruik wijn loopt te sjouwen.
'Hallo, Jackie, hoe gaat het met jou?'
'Goed, ik ben net van de vrouw af. Zij heeft de kinderen, ik heb het huis met de inboedel!'
*****************
In de Australische outback gaat een knecht solliciteren bij een boer. "Je bent aangenomen", zegt de boer, "maar er is een
klein probleem, er zijn hier geen vrouwen op de boerderij. Dan kan de zin in sex wel eens hoog oplopen." "Mocht het nu
te erg zijn dan kom je bij mij maar de sleutel van de paardenstal halen.". Na 3 weken staat de knecht op knappen en gaat de sleutel halen, komt in de paardenstal en ziet daar een oude merrie en een krukje. "Nou nou", denkt hij, maar gaat dan op het krukje met het paard aan de gang. 5 minuten later levert hij de sleutel weer in. "Wat?? Nu al terug?", zegt de
boer, "Het is 3 uur rijden naar het volgende dorpscafe!!"
*****************
gr + suc6 op de verwen camping ..
Ronald -
10 April 2006 - 18:05
Wendy En Anand:
hey lieve pap en mam.
nou aftellen he, spannend!!!
ik wou jullie via deze weg nogmaals bedanken voor alles wat jullie al voor ons huisje hebben gedaan. zonder jullie was het niet zo snel gegaan.
we houden van jullie en tellen alvast af naar dec. dikke kus wendy en anand -
10 April 2006 - 18:52
Edwin V:
weet je dat haaienvinnensoep verboden is in aussie. vandaar dat ze daar zo groot zijn. dus erom denken met pootjebaaien. hoe wordt trouwens jullie nickname. harm the grazy driving wombat and janet de jumping grashopper. -
10 April 2006 - 19:48
Dolf:
Hoi Harm en Janet (of andersom),
Het wordt wel spannend he.
Ook zullen de twijfels in mindere dan wel meerdere mate toeslaan.
Ga er maar vanuit dat je een goed en vooral spannend besluit genomen hebt. Je kunt toch niet alles voorzien dus gewoon doen. (ik kan het weten met een leuk reisje gehad te hebben en een rikketik probleem gehad te hebben) alles is relatief.
Ik wou dat ik mee kon!!!! -
14 April 2006 - 16:01
Ronald:
Nou .. volgens mij hebben ze nog wel wat ruimte voor afval in het vliegtuig, dus .... :) -
17 April 2006 - 17:25
Cathy:
hai janet & harm toch wel gezellig dat jullie even bij mij zijn.even praten hoe het was 49jaar geleden harm de klusjes komen ook klaar.Heel lief van je. liefs je moesje -
18 April 2006 - 17:18
Ina Mereboer En Arie Domper:
Lieve Jeanet, spannend hoor jullie avontuur, ik ben benieuwd naar het vervolg! Warme groet van ons.