Sleeping overnight......
Blijf op de hoogte en volg Janet
30 Mei 2006 | Nederland, Heerhugowaard
30 Mei 2006 - 11:04
Ronald:
Liggen jullie met z'n allen in 1 bed of zo?
30 Mei 2006 - 11:10
Toon En Greet:
Geniet nog maar met volle teugen van de laatste paar dagen met jullie kinders. Voor je het weet is het trouwens alweer Dec., dan komen ze toch??
30 Mei 2006 - 12:01
Barend Bergsma:
Hallo luitjes, Nog eventjes en dan gaat het toch echt wel gebeuren. Ik wil jullie dan ook heel veel reis plezier toewensen en wie weet, mischien komen we elkaar wel tegen in het warme "down under".
Groetjes en we houden zeer zeker contact, Barend. -
30 Mei 2006 - 15:30
Ruud En Will:
ja, ja, nog even....
Geniet nog maar lekker even van jullie kinders, want dit zullen jullie zeker gaan missen en...Harm je kan dan ook niet meer klussen!!!! Gossie toch!!!haha! maar ....over een aantal maandjes zijn ze ook weer gezellig bij jullie in Sidney, toch ook weer leuk om naar uit te kijken.
Geniet en tja...het is nu echt aftellen geblazen.
groetjes en keep in touch!
Ruud en Will
30 Mei 2006 - 16:57
Ronald:
Beste Harm en Janet,
Vanuit Dongen wensen wij jullie een fantastisch jaar toe Downunder. Geniet van de laatste daagjes in dit koude kikkerlandje. Goede reis en we lezen jullie avonturen wel.
Groetjes, Ronald, Renate en de kids, Dongen -
30 Mei 2006 - 17:28
Amy:
Nee hoor mammie ik zal je besparen.. Nog 1x in je eige waterbedje maar is wel de laatste keer hoor!!!Hihihihi..