Laatste lootjes
Door: Janet Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
04 Juni 2006 | Nederland, Hensbroek
Vanmiddag nog gezellie met de familie koffie en een borrel gedronken en vanavond nog een borrel halen bij Marlene (collega 25 jaar in dienst), daarna Harm zijn fiets in de garage zetten en wachten op de dingen die komen gaan. Zenuwachtig zijn we nog niet, maar het besef dat we 1 jaar weg gaan zal morgen wel komen.
04 Juni 2006 - 09:50
Marjon En Jacques:
Nog 1 nachtje(slapen)
Voor de grote reis.
Geniet nog even van het kneuterige nederland.
04 Juni 2006 - 09:54
Tamara:
Hey hey,
Heel veel plezier het komende jaar. Jullie hebben nog wel ff van het nederlandse zonnentje kunnen genieten.
groetjes Tamara en Frank -
04 Juni 2006 - 09:59
Ronald:
.... wegen het zwaarst!! -
04 Juni 2006 - 12:24
Amy:
Ik wil niet dat jullie gaan.... Snik Snik... Nee pap en mam echt onwijs veel plezier en avontuur ik zie jullie morgen!! Zal wel huilen worden hoor!! Dikke kus de jongste -
04 Juni 2006 - 17:43
Tiny En Bertha:
HOI Harm en Janet
De laaste dag met je Fam !
Maak er nog wat mooi's van.
Hoe is het met de kriebels!
Een goede laaste nacht toe gewenst in dit LANDJE.
Harm en Janet geniet er samen maar goed van.
Veel succes!!!!!!!!!!!!!
Een hele goede reis toegewenst.Doeiiiiiiiiiiii.
Tiny en Tante Bertha
04 Juni 2006 - 18:13
Lautje:
lieve luitjes,
Echt onwijs veel plezier samen aan de andere kant van deze aarde hihi.. Ik zal er voor amy zijn zoals beloofd..
een hele dikke zoen en tot morgen ochtend -
04 Juni 2006 - 18:37
Elmabeemsterboer@multiweb.nl:
Heb je nog even van de Nederlandsen zon genoten vandaag en gisteren?
We liepen nog even langs jullie oude huis.
Groetjes Elma -
04 Juni 2006 - 18:38
Margriet:
Ja de laatste lootjes hé, die wegen het zwaarst. Denk aan een mooie tijd samen in Aussie. Het feestje vanmiddag was weer heeeeeeeeel gezellig net als de meeste fam.feestjes. Het afscheid minder. Het zal stil zijn zonder jullie, maar geen drama hoor. GENIET van het jaar dat jullie al zo lang wilden doen en nu toch in vervulling gaat. Lang leve het internet. Dus wij wachtenmet smart op jullie eerste bericht uit dat verre Australie.
Hele goede reis en tot mails. Margriet -
04 Juni 2006 - 20:01
Cathy:
Wat was het weer gezellig met ze alle weer eens even lekker gelachen. dat doet een mens goed een klein feestje eeeeeeeeeeeeeen heerlijk chinese het was verrukkelijk ik ben onwijs trots op mij kinderen.lieve schatten laat alles maar over je heen komen , dan kom het wel goed.morgen zal het nog even moeilijk zijn slil slik en dan is het afscheid nemen voorbij een traan en een lach goede reis en tot over een half jaar doe doe liefs mama .ps en Rick niet vergeten in zijn orange pak. -
04 Juni 2006 - 21:54
Lisette:
Harm en Janet heel veel plezier in australie!!!! -
05 Juni 2006 - 03:08
Gerard Uit USA:
Harm en JAnet,
Heel veel plezier naar en in Australië. Geniet van elke minuut daar, want voordat je het beseft, is het jaar zo om.
Liefs van Gerard
05 Juni 2006 - 07:15
Ruud En Will:
Lieve Janet en Harm
Geniet heerlijk saampjes van dit avontuur.
We wensen jullie heel veel plezier toe en natuurlijk een fijne reis
groetjes en zeker tot ziens,
groetjes,
Ruud en Will -
05 Juni 2006 - 17:33
Dolf:
Harm en Janet,
Een hartstikke leuk trip toegewenst en geniet er 300% van. Ze kunnen jullie dit nooit meer afnemen ook al kom je nadien berooid van het geld terug. Maar denk maar zo dat is alleen maar geld. De ervaring is het meest belangrijke.
Een hele prettige reis. We spreken mekaar nog wel.