De laatste loodjes
Door: Janet & Harm (Adam) Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
08 Februari 2007 | Australië, Sydney
08 Februari 2007 - 05:36
Arjan:
Good luck on the Nullarbor Plain... Hope 'Strikkie' will last and get you to the other side without any problems.
Cheers,
Arjan -
08 Februari 2007 - 07:46
Ronald:
Zal mij benieuwen of strik het tot het eind toe haalt (om maar niet te spreken over de verkoop waarde aan het einde van de rit!!!).
Misschien kun je hem nog als kunstwerk verpatsen.
Wat moet dat schilderij eigenlijk voorstellen?
Succes met het laatste stuk(je) en nee ... ik heb geen interesse in Strik .. mochten we ooit die kant op gaan, dan verscheep ik m'n eigen 4x4 strik wel (als ie tegen die tijd al gereed is ;) ).
gr
Ronald, Marijke & Romy
08 Februari 2007 - 09:06
Jaap:
Harm, Janet, nog een goede reis, veel plezier en geniet nog maar even van dat prachtige land! -
08 Februari 2007 - 12:11
Amy:
lieve ouders,
Ik ben erg blij om te horen dat jullie nu eindelijk wat meer lol in jullie trip hebben. Na al het klote weer (ook op onze vakantie) de enkel verzwikkingen etc....
Ik mis jullie wel erg, maar voor we het weten zijn jullie alweer hier in het koude kikkerlandje waar het op dit moment in heel nederland hefig sneeuwt!!!
Nou tot horens dikke kuzz en pas goed op jullie zelf in de woestijn (K) -
08 Februari 2007 - 21:25
Rob:
Hallo Harm en Janet,
Doen jullie het een beetje rustig aan met dat snorkelen, het stond zelfs in 'Het Parrol' dat er voor de kust van Sydney een zeer grote witte haai was gesignaleerd. Wel weer veilig thuiskomen mate en matin.
Hoe dan ook, nog een hele fijne trip naar Perth.
Rob, Pia en Sammie. -
09 Februari 2007 - 08:24
Marijke:
Voelde weer een steekje van jaloezie bij jullie foto's en verhaal.
BLIJF GENIETEN!!!!!!!!! EN KOM HEEL TERUG!!!!!
Dikke kus, Marijke -
10 Februari 2007 - 19:23
Jeroes:
Hey luitjes
Goed om te lezen dat jullie het naar het zin hebben.Heel veel staat er nog in de planning dus genoeg te doen! Lekker!
Veel plezier dikke kus jeroes -
12 Februari 2007 - 13:58
Nelly Uit Slagharen:
ik weet nog maar net dat jullie een side hebben.
ik heb hem bekeken,geweldig wat hebben jullie veel gezien.
ik heb ook veel gezien,merredin,perth,enz
was ook voor mij een hele bijzondere emotionele ervaring. geniet er nog van en kom veilig thuis.groetje nelly hein en de kids. -
12 Februari 2007 - 17:49
Dolf:
Hoi Janet/Harm,
Zoals ik begrijp komen jullie ergens in jullie terug? Dat is goed om dit vroegtijdig te horen want dan kunnen we nu al allerlei alarmen uit laten gaan (grapje).
Leuk om te horen dat jullie weer terug komen. Zij er dan al weer plannen?
Tot dan geniet er nog met volle teugen van?
Groetjes Dolf/Greet -
12 Februari 2007 - 21:37
Cathy :
wat nieuws uit newzealand het is hie geweldig mooi . zaterdag ga ik een toer maken van 11 dagen met een packpakkers bus . janet $harm jullie gaan de nullerbor in ik kom er net uit . je zal zie er niets te beleven . ik ben benieuwt hoe jullie het ervaren . het was er heet in perth 42gr liefs mama ps dee foto"s zijn prachtig -
18 Februari 2007 - 12:34
Richard Janssen:
Mooie belevenissen hebben jullie daar en mooie foto,s
Groetjes en tot gauw