Weer een stapje dichterbij........................
Door: Janet Vrind
Blijf op de hoogte en volg Janet
18 Februari 2006 | Nederland, Heerhugowaard
Vertrek 5 juni Amsterdam-Kingkong (grapje),
Hongkong - Brisbane en terug via Perth met nog 2 gratis binnenlandse vluchten met Cathay Pacific. Toppie! Voor de meiden, anand en mijn moeder (die komen n.l. met kerst naar Sydney) een ticket geboekt Amsterdam - Wenen - Kuala Lumpur - Sydney v.v. Deze laatste tickets waren nog kiele kiele, alles al VOLGEBOEKT (!?!?!?!?)Je wilt niet weten wat voor 'smeergeld' je aan toeslagen moet betalen. Hiervoor kunnen 2 personen van op vakantie, maar niet getreurd.............het staat vast.
18 Februari 2006 - 19:45
Ronald:
1e klas? -
18 Februari 2006 - 22:06
Greet:
Eindelijk,nu staat het zeker vast dat jullie gaan!!!! We wachten op jullie afscheidsfeestje!!!!! -
19 Februari 2006 - 01:10
Sjaak:
wanneer feestje.!!?? -
19 Februari 2006 - 09:06
Jaap:
Nu begint het dan eindelijk de echte count down!!! -
19 Februari 2006 - 09:22
Ronald:
Feestje !!!! Ja ... zal weer eens een keertje tijd worden. Het is alweer een week geleden. -
19 Februari 2006 - 10:39
Dolf:
Eindelijk is het ons dan gelukt om jullie nu def. een ticket te laten kopen zodat we nu zeker weten dat jullie weggaan!! (Grapje).
Nee hoor, hartstikke leuk dat jullie weer een stapje dichterbij zijn. -
19 Februari 2006 - 12:44
Rob:
Gefeliciteerd,
5 juni staat in mijn agenda om m'n broer en schoonzus op Schiphol uit te zwaaien. -
19 Februari 2006 - 18:29
Anja:
Tjeetje het begint toch wel dicht bij te komen. Is de vertrektijd ook al bekend? -
19 Februari 2006 - 20:15
Henk Brummel:
Gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijksdag morgen en het gaat nu wel erg snel. Misschien komen we elkaar wel tegen op Schiphol als jullie weggaan en wij terug komen van vakantie. -
20 Februari 2006 - 09:55
Amy:
nou pap en mam,
Komt nu wel steeds dichterbij hoor.. word gewoon een beetje eng hoe snel alles veloopt.. maar jullie zijn er nog 3 maanden gelukkig... ben erg blij dat jullie EINDELIJK de tickets hebben kan niet wachten tot we jullie daar in sydney weer zien...
Dikke vette kuzz de jongste -
20 Februari 2006 - 13:01
Ruud En Will:
Hieperdepiep!Hoera!
Vandaag 20 februari 2006 !
Jullie 30jarige huwelijksdag!
Ons felicitatiebloemetje hebbben jullie reeds ontvangen, maar nog even een lettertje van ons.
Een gezellige dag saampjes toegewenst!
En..als we weten hoe laat jullie vertrekken op 5 juni....dan....enfin, we zien en spreken elkaar zeker nog!
groetjes,
Ruud en Will -
20 Februari 2006 - 13:23
Rina:
Hi jullie beiden - van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en nog heel veel goede jaren samen in geluk toegewenst -
20 Februari 2006 - 19:34
Marijke:
30 jaar alweer?? Van harte ...!!! Het wordt nu echt aftellen tot jullie grote oversteek. Weer een stapje dichterbij..!!!
Dikke kus, Marijke -
06 Maart 2006 - 15:02
Mark Osinga:
beste mensen.... het is een pracht. Wat een stap wat een prachtig gebeuren -
09 Maart 2006 - 16:04
Greet:
Hoihoi,
Tijd niet gezien in het zwembad!!! denk erom 28 mrt is de laatste zwemavond en het zou leuk zijn als jullie de laatste zwemavond aanwezig zouden zijn. -
02 Juni 2006 - 22:46
Cathy:
jammer dat ik deze side heb gemist ik was vast in kenya my kaart zeker ontvangen liefs mama -
04 Juni 2006 - 18:19
André Gonggrijp:
Nou Harm en Janet,
Vanmiddag onder het genot van een borrel afscheid van jullie genomen.We hebben weer veel gelachen en dat zullen we zeker gaan missen.Jullie droom komt morgen uit en stappen jullie in het vliegtuig ricting Down Under. Een grandioos avontuur. Wij houden contact en ik zie er ontzettend naar uit om op 30 maart julie weer te zien in Perth.
Geniet er van en have a nice time in Australie. we houden contact
André